Urządzenia i Akcesoria
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
courgette ends removed700 g
-
peanuts, roasted, salted40 g
-
15 g fresh rosemary leavesdried rosemary¾ tsp
-
fresh chives cut in pieces10 g
-
medium eggs5
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 ½ tsp
-
cornflour2 Tbsp
-
olive oil20 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli small, halved, deseeded if desired1
-
Greek yoghurt250 g
-
sweet smoked paprika1 tsp
-
lemon finely grated zest only½
-
dried oregano1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
8001.3 mg
Białko
151 g
Kalorie
8593.9 kJ /
2054 kcal
Tłuszcz
123.6 g
Błonnik
15.9 g
Tłuszcz nasycony
47.8 g
Węglowodany
88.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1 godz. 25 min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 min
Swedish 'Meatballs' with Cauliflower Purée and Gravy
1 godz. 40 min
Carrot Noodles and Carrot Top Pesto
50 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 godz.
Fennel Apple Salad
20 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min