Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and Spinach Pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 portions
Składniki
Filling
-
onions , quartered200 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
pumpkin flesh , diced (3 cm)400 g
-
fresh spinach leaves400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
large eggs , beaten3
Pastry
-
plain flour , plus extra for dusting400 g
-
sunflower oil70 g
-
water150 g
-
fine sea salt1 tsp
-
egg , beaten, for brushing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1585 kJ /
379 kcal
Białko
9.4 g
Węglowodany
42.4 g
Tłuszcz
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgette Omelette
40 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Salmon Dill Muffins
45 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Pea Quiche
1 godz.
Slow Cooked Beans with Cider
2 godz. 30 min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 godz.
Pumpkin Quiche
2 godz. 5 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Vegetable Cheese Muffins
35 min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 godz. 45 min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1 godz.