Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 ñora sin tallo ni semillas
- 5 avellanas
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel y sin espinas)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 20 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 884 kJ / 211 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 min.
Hummus de judías verdes
45 min
Remolacha, caballa y encurtidos
40 Min
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Baba ganoush de calabaza
35 Min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30 Min
Brazo de bacalao
1 godz. 30 min
Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos
2h 5min
Hummus de batata asada con crudités
30 Min
Gazpacho de hummus
2h 5min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1 godz. 30 min