Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 1 ñora sin tallo ni semillas
- 5 avellanas
- 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de migas de bacalao remojadas y desaladas (sin piel y sin espinas)
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 20 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 884 kJ / 211 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 11.8 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con calamares
2h 50min
Lentejas con setas y morcilla
3 Std.
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Dip de alubias blancas con chips de chía y quinoa
40 Min
Paté de alcachofas y tomate seco
5 Min
Crema de calabaza con curry
35 Min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1 Std.
Ajoblanco de avellana con compota de manzana y brocheta de sardina
30 Min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2h 50min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 Std. 30 Min
Tostas de sobrasada vegana
30 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min