Coca mallorquina de espinacas con sardinas

Coca mallorquina de espinacas con sardinas

4.6 58 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 150 g de cebolleta tierna en rodajas
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimentón
  • 250 g de espinacas baby frescas
  • 60 g de zumo de naranja recién exprimido
  • 60 g de cerveza
  • 300 g de harina
  • 12 - 14 tomates cherry en mitades
    150 g de tomate maduro, cortado en trozos o en rodajas
  • 1 lata de sardinas en aceite (aprox. 90 g)

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 353 kcal / 1477 kJ
Białko 10.9 g
Tłuszcz 17.2 g
Węglowodany 38.2 g
Błonnik 3.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...