Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolleta tierna en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimentón
- 250 g de espinacas baby frescas
- 60 g de zumo de naranja recién exprimido
- 60 g de cerveza
- 300 g de harina
-
12 - 14
tomates cherry en mitades
lub 150 g de tomate maduro cortado en trozos o en rodajas - 1 lata de sardinas en aceite (aprox. 90 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1477 kJ / 353 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 38.2 g
- Tłuszcz
- 17.2 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Cocarrois mallorquines de repollo y coliflor
1 godz. 30 min
Coca de verduras
40min
Coca de verduras
30min
Coca de cebolla y sardinillas (sin gluten)
1h 15min
Masa para cocas
1 godz.
Coca de trempó de verano
1 godz.
Focaccia de Puglia
1 godz.
Cocas de Valldemossa
1 Std. 50 Min
Canelones de espinacas con piñones y pasas
1 godz. 30 min
Coca de llanda
40min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50min