
Urządzenia i Akcesoria
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones
Składniki
-
150 g de cebolleta tierna en rodajas
-
1 cucharadita de sal
-
½ cucharadita de pimentón
-
250 g de espinacas baby frescas
-
60 g de zumo de naranja recién exprimido
-
60 g de cerveza
-
300 g de harina
-
12 - 14 tomates cherry en mitades
-
1 lata de sardinas en aceite (aprox. 90 g)
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
353 kcal /
1477 kJ
Białko
10.9 g
Tłuszcz
17.2 g
Węglowodany
38.2 g
Błonnik
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Espinacas
5 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania