Urządzenia i Akcesoria
Crab briks
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
Salsa
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh red chilli trimmed, cut into halves and deseeded1
-
salt½ tsp
-
tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters2
-
lemon juice1 tsp
Crab Filling
-
coriander (roots, stalks and leaves)10 sprigs
-
grated lemon zest1 tsp
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
fresh red chilli trimmed and cut into halves1
-
ground cumin1 pinch
-
cooked crab meat300 - 400 g
-
filo pastry8 sheets
-
oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
8.2 g
Kalorie
719.1 kJ /
171 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Brussels sprouts with lime crumb
20 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
Guacamole
10 Min
Coleslaw
10 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 Min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 Std. 40 Min
Fish soup
40 Min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 Std. 55 Min
Asian-style mussels
30 Min
Asian beef salad with peanut dressing
30 Min