Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- ½ tsp salt
- 2 tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters
- 1 tsp lemon juice
Crab Filling
- 10 sprigs coriander (roots, stalks and leaves)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 pinch ground cumin
- 300 - 400 g cooked crab meat
- 8 sheets filo pastry
- oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 719.1 kJ / 171 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Fish with ginger lime sauce
35 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1h 10 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35 min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20 min
Master stock chicken
1h 30min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 Std. 20 Min
Veal pizzaiola
40 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Thai-style fish cakes
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1h 30min
BBQ chicken winglets
1h 15 min