![Crab briks Crab briks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/204897.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded
- ½ tsp salt
- 2 tomatoes (approx. 300 g), deseeded and cut into quarters
- 1 tsp lemon juice
Crab Filling
- 10 sprigs coriander (roots, stalks and leaves)
- 1 tsp grated lemon zest
- 1 garlic clove
- ½ tsp salt
- 1 fresh red chilli, trimmed and cut into halves
- 1 pinch ground cumin
- 300 - 400 g cooked crab meat
- 8 sheets filo pastry
- oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 719.1 kJ / 171 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Spiced lamb roast
29 Std. 50 Min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15 min
Coconut and pistachio delight
1 Std. 10 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Three cheese pides
1h 40min
Bavarian meat loaf (Leberkäse)
4 Std. 30 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Cevapcici
50 Min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Meatballs in red pepper sauce
30 Min