![Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6) Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dd801331-08a3-41dc-bcf6-13f2a530c463/Derivates/ea9a5215-5eee-4c55-8286-1d4beb924d6c.jpg)
Wersje kompatybilne
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lobster
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail, uncooked (see Tips)
- ice cubes
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots, cut into halves
- 10 g fresh tarragon, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Bread salad
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers, rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 1 slice sourdough bread, crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk, cold
- sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
Serving
- eschalot, finely diced, to garnish
- salmon caviar, to serve (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2275.2 kJ / 541.7 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 44.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1304.7 mg
Alternatywne przepisy
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 godz.
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 Std. 30 Min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 min
Classic zabaglione
15 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min