Wersje kompatybilne
Tetsuya Wakuda's Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lobster
- 1000 g water
- 1 fresh lobster tail, uncooked (see Tips)
- ice cubes
- cold water
Marinade
- 50 g eschalots, cut into halves
- 10 g fresh tarragon, leaves only
- 10 g fresh chives, cut into pieces
- 30 g rice wine vinegar
- 70 g extra virgin olive oil
- 2 tsp walnut oil
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Bread salad
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g red capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g green capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g yellow capsicum, cut into pieces (1 cm)
- 20 g pickled capers, rinsed
- 2 anchovy fillets
- 1 egg yolk
- 1 slice sourdough bread, crusts removed, cut into small pieces (1 cm - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Avocado soup
- 1 - 2 ripe avocados (approx. 250 g)
- 500 g milk, cold
- sea salt, to taste
- 1 - 2 pinches cayenne pepper, to taste
Serving
- eschalot, finely diced, to garnish
- salmon caviar, to serve (optional)
- extra virgin olive oil, to drizzle
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2275.2 kJ / 541.7 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 44.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 1304.7 mg
Alternatywne przepisy
Melon and cucumber sour mocktail
15min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35min
Ube nut pie
5 Std. 10 Min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Sweet and sour prawns
1h
Hearty seafood chowder
45 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Jalapeño honey butter
15min