
Urządzenia i Akcesoria
Surówka z selera naciowego z jabłkowym sosem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
orzechów włoskich, łuskanych50 g
-
selera naciowego pokrojonego na 2-3 cm kawałki250 g
-
jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki200 g
-
ząbek czosnku1
-
octu jabłkowego15 - 20 g
-
oliwy z oliwek40 g
-
miodu10 - 15 g
-
soli2 szczypty
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
żurawina, suszona do dekoracji
Wartości odżywcze na 6 porcji
Kalorie
902.1 kcal /
3776.7 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
71.4 g
Węglowodany
67.7 g
Błonnik
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZON GRILLOWY
10 Przepisów
Polska
Polska