Urządzenia i Akcesoria
Fatayer (spinach turnovers)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 portions
Składniki
Dough
-
water150 g
-
olive oil90 g
-
salt½ tsp
-
plain flour plus extra for dusting350 g
Filling
-
fresh spinach leaves200 g
-
brown onion cut into quarters350 g
-
salt2 tsp
-
sumac1 tsp
-
lemon juice100 g
Assembly
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
177.6 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
297.7 kJ /
70.9 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
8.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4 godz.
Stuffed pancakes (katayef with kashta cream)
2 godz.
Milk pudding (mouhallabieh)
15 min
Za'atar flat bread (mankouche)
1 godz. 35 min
Cheese pies
1 godz. 25 min
Gruyerè and black olive breads (Olivettes)
1 godz. 40 min
Samke harra
35 min
Gazelle horns
1 godz.
Fish balls with yoghurt sauce
1 godz. 50 min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 godz. 20 min