Biscuits fourrés à l'orange

Biscuits fourrés à l'orange

3.5 32 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
20 morceaux

Składniki

La génoise
  • 4 œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 1 c. à café de sucre vanillé maison
  • 120 g de farine de blé
  • 1 pincée de sel
La garniture et le nappage au chocolat noir
  • 300 g de marmelade d'oranges
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café d'agar-agar
  • 240 g de chocolat noir détaillé en morceaux

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 158.4 kcal / 666.4 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 25.2 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...