Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 tranches de brioche rassie
- 500 g de lait
- 50 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1032.8 kJ / 245.7 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 28.3 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Błonnik
- 1 g
Alternatywne przepisy
Pâte à tartiner chocolat-noisette
2 godz.
Yaourt à boire au chocolat
8 Std. 15 Min
Sorbet Tagada
12h 25min
Glace caramel au beurre salé
12h
Pâte à tartiner au pain d'épices
15min
Glace au sirop d'érable
6 Std. 15 Min
Yaourt à boire pomme, ananas et citron vert
8 Std. 15 Min
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
3h 10 min
Mug cake au yaourt
20 min
Crème glacée aux cookies et chocolat blanc
5h 45min
Yaourt aux biscuits Maria
12h 15min
Yaourt au lait concentré
10 Std. 15 Min