Urządzenia i Akcesoria
Baked Mushroom Empanadas
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
12 pieces
Składniki
Empanada Dough
-
dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)1 tsp
-
all-purpose flour10 oz
-
whole wheat flour3 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable shortening2 ½ oz
-
warm water6 oz
Mushroom Filling
-
shallots cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
dried mixed herbs (thyme, parsley, oregano)3 tsp
-
salt½ tsp
-
dried red pepper flake (opcjonalnie)1 pinch
-
extra virgin olive oil½ oz
-
cremini mushrooms sliced16 oz
Assembly
-
large egg1
-
water1 tbsp
-
salsa, to servesalsa verde to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
204 mg
Białko
5 g
Kalorie
812 kJ /
194 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 godz. 10 min
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 godz. 5 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Asparagus with Cashew Cream
20 min
Broccoli burgers with radish salsa
1 godz.
Mediterranean Farro Salad
1 godz. 35 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min