Urządzenia i Akcesoria
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Saffron Aioli
-
vegetable oil15 oz
-
garlic clove1
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
large eggs pasteurized2
Hurricane Po'Boy
-
unsalted butter diced4 oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tbsp
-
jumbo shrimp, raw peeled and deveined24
-
baguettes2
-
tomatoes thinly sliced rounds2
-
iceberg lettuce head thinly sliced½
-
3 Cajun pickles, thinly sliced roundshot and spicy pickles thinly sliced rounds3
-
potato chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1660 mg
Białko
28 g
Kalorie
4640 kJ /
1109 kcal
Tłuszcz
91 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 godz. 5 min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Cajun Gumbo
1 godz. 30 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Florentine Meatballs and Linguine
1 godz. 10 min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min