Urządzenia i Akcesoria
Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
Saffron Aioli
-
vegetable oil15 oz
-
garlic clove1
-
white vinegar1 oz
-
salt1 tsp
-
saffron2 pinches
-
large eggs pasteurized2
Hurricane Po'Boy
-
unsalted butter diced4 oz
-
Creole seasoning (see Tip)1 tbsp
-
jumbo shrimp, raw peeled and deveined24
-
baguettes2
-
tomatoes thinly sliced rounds2
-
iceberg lettuce head thinly sliced½
-
3 Cajun pickles, thinly sliced roundshot and spicy pickles thinly sliced rounds3
-
potato chips to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1660 mg
Białko
28 g
Kalorie
4640 kJ /
1109 kcal
Tłuszcz
91 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
22 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Pasta
35 Min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 Min
Cajun Gumbo
1 Std. 30 Min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 Min
Fish Tacos
45 Min
Hoisin Pork Bowl
45 Min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 Std. 5 Min
Sous-Vide Sausage Ragù
2 Std. 25 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min
Creole Style Jambalaya
1 Std. 10 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min