Urządzenia i Akcesoria
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
Romesco Sauce
-
raw cashews2 oz
-
hot water to soak cashews
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil2 oz
-
lemon1
-
red bell peppers (approx. 7 oz) quartered, deseeded and membrane removed2
-
blanched almonds4 oz
-
smoked paprika1 tsp
-
dried red chili flakes½ tsp
-
salt1 - 1 ½ tsp
Steamed Halibut
-
coriander seeds8
-
cardamom seeds4
-
fresh lemongrass cut into 8 pieces1 stalk
-
fennel seeds1 tsp
-
16 oz vegetable stockwhite wine16 oz
-
fresh spinach leaves cleaned and destemmed6 oz
-
halibut fillets cut into steaks (5 in. x 1½ in. x 1 in.)4
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
lemon juice½ oz
-
lemon sliced, to garnish1
-
lemon verbena (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1328 mg
Białko
42 g
Kalorie
2360 kJ /
564 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna Tartare
40 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Steamed Asparagus
35 min
Green Tea Crème Brûlée
2 godz. 35 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 godz. 50 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Cioppino
55 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min