Urządzenia i Akcesoria
Beet Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1255 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
3886 kJ /
928.8 kcal
Tłuszcz
85.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
37.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Sauce
20 min
Marinara Sauce
40 min
Creamy Tomato Soup
30 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Fruit and Nut Bread
2 godz. 30 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Fresh Herb Dip
10 min
Arrabbiata Sauce
50 min
Texas Coleslaw
15 min
Chipotle Salsa
10 min
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13 godz. 40 min
Cantina Salsa
5 min