Urządzenia i Akcesoria
Beet Vinaigrette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 jar
Składniki
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1255 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
3886 kJ /
928.8 kcal
Tłuszcz
85.5 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Węglowodany
37.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Italian Salad Dressing
5 Min
Arrabbiata Sauce
50 Min
Hummus
10 Min
Guacamole
5 Min
Curry Chicken Coleslaw
10 Min
Lemon Feta Dressing
5 Min
Healthy Gut Zinger
10 Min
Broccoli Salad
5 Min
Turmeric Gingerade
10 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min
Garlic Herb Marinade and Dressing
10 Min
Steamed Eggs in Tomato Sauce (Shakshuka)
45 Min