Urządzenia i Akcesoria
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
feta cheese crumbled80 g
-
preserved red peppers (Peppadew®), drained80 g
-
chicken breasts (approx. 140 g each)4
-
fine sea salt plus 2 pinches½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
paprika1 tsp
-
water600 g
-
couscous150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
lemon juice50 g
-
olive oil80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2221 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Chicken Étouffée
45 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chilli Beef with Lemon Feta
30 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min