Urządzenia i Akcesoria
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
feta cheese crumbled80 g
-
preserved red peppers (Peppadew®), drained80 g
-
chicken breasts (approx. 140 g each)4
-
fine sea salt plus 2 pinches½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
paprika1 tsp
-
water600 g
-
couscous150 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
lemon juice50 g
-
olive oil80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2221 kJ /
531 kcal
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Pasta Salad with Salami
25 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Pork with Broccoli Pesto and Flatbreads
40 min
Coronation Chicken
30 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min