Urządzenia i Akcesoria
Bacon and Spring Onion Potato Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Salad
-
spring onions trimmed, cut in thirds, plus extra finely sliced for garnishing2
-
bacon cubes150 g
-
olive oil20 g
-
water500 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2 cm)1000 g
-
medium eggs6
Dressing
-
mayonnaise (see tip)200 g
-
wholegrain mustard20 g
-
balsamic vinegar2 tsp
Assembly
-
Parmesan cheese shaved, plus extra for garnishing60 g
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15.2 g
Kalorie
1404 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
21.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Boiled Pasta
20 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Cottage Pie
1 godz. 10 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 godz. 45 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 min