Urządzenia i Akcesoria
Lamb Tagine with Apricots and Honey
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
-
couscous250 g
-
water400 g
-
ras el hanout (see tip)1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
dried apricots, pitted100 g
-
blanched almonds60 g
-
onions halved400 g
-
carrots cut in pieces200 g
-
olive oil plus 2 Tbsp20 g
-
lamb meat500 g
-
aubergines200 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
1 tsp ground turmericsaffron threads2 pinches
-
lemon juice to taste1 - 2 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
honey to taste40 - 50 g
-
½ bunch fresh parsley, leaves only, chopped (see tip)fresh coriander leaves only, chopped (see tip)½ bunch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
3459 kJ /
827 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
16 g
Węglowodany
100 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 godz.
Circassian Chicken
2 godz.
Ras el Hanout
15 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Sri Lankan Red Beef Curry
1 godz. 35 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Lebanese Lamb Puff Pastry Tart
1 godz.
Sri Lankan Chicken Curry (Koththu Roti)
1 godz. 5 min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1 godz. 30 min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1 godz. 10 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min