Steak, Guinness® and Oyster Pie
TM6 TM5 TM31

Steak, Guinness® and Oyster Pie

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 1 - 2 Tbsp olive oil, for frying
  • 675 g stewing steak, cut in pieces (4 cm)
  • 1 - 2 tsp fine sea salt, to taste
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 garlic cloves
  • 250 g onions, quartered
  • 30 g plain flour
  • ½ beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
    lub ½ tsp beef stock paste, homemade
  • 250 g water
  • 250 g Guinness®
  • 250 g button mushrooms, quartered
  • 12 fresh oysters, shucked, with any juices
  • 1 sheet puff pastry, ready-rolled, at room temperature (see tip)
  • 1 medium egg, beaten

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2321.8 kJ / 554.9 kcal
Białko
37.2 g
Węglowodany
34.5 g
Tłuszcz
28.8 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Błonnik
2.1 g
Sód
1088.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy