Cheese and Basil Knots
TM6 TM5 TM31

Cheese and Basil Knots

4.8 (58 ocen)

Składniki

  • 400 g strong white bread flour, plus extra for dusting
  • 1 tsp granulated sugar
  • 1 tsp fine sea salt
  • 80 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 1 bunch fresh basil leaves
  • 2 tsp dried instant yeast
    lub 20 g fresh yeast, crumbled
  • 200 g water, warm
  • 50 g olive oil, plus extra for brushing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1130 kJ / 270 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
34.4 g
Tłuszcz
10.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy