Urządzenia i Akcesoria
Jajka z farszem pieczarkowym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
16 sztuk
Składniki
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
400 g wody
-
8 jajek
-
60 g cebuli przekrojonej na pół
-
20 g oliwy z oliwek
-
250 g pieczarek umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
-
15 g masła
-
¾ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 - 2 szczypty tymianku, suszonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
110.7 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
239.6 kJ /
57.3 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RODZINNA WIELKANOC
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Portugalskie zielone jajka
50 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Sałatka gyros
1 godz. 15 min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 godz. 45 min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55 min
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min