
Urządzenia i Akcesoria
Jajka z farszem pieczarkowym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
16 sztuk
Składniki
-
10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
400 g wody
-
8 jajek
-
60 g cebuli przekrojonej na pół
-
20 g oliwy z oliwek
-
250 g pieczarek umytych, obranych, przekrojonych na pół lub pokrojonych w ćwiartki
-
15 g masła
-
¾ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 - 2 szczypty tymianku, suszonego
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
57.3 kcal /
239.6 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Sód
110.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RODZINNA WIELKANOC
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Różowe jajka faszerowane pastą z szynki
1 godz. 50 min
Wielkanocny pasztet jajeczny
1 godz. 5 min
Jajka faszerowane buraczkami
30 min
Faszerowane jajka z mieloną papryką
35 min
Ryba po grecku
45 min
Śledzie w kożuchu
1 godz.
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40 min
Jajka faszerowane łososiem
45 min
Jajka faszerowane ziołami
45 min
Jajka faszerowane awokado
40 min
Warstwowa sałatka śledziowa
2 godz. 45 min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55 min