Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 ½ feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 250 g lait
- 250 g lait de coco
- 250 g de lait concentré sucré
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- le zeste d'un citron vert
- 200 g de fruits frais variés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1052 kJ / 251.7 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 31.2 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glace indienne saveur pistache, rose et cardamome (Kulfi)
12h 45min
Blanc-manger coco-ananas
4h 15min
Blanc-manger coco et fruits exotiques
12h
Crème d'amande aux raisins
1 Std. 40 Min
Crème à la horchata
50min
Riz au lait à la cannelle et à la fleur d'oranger
45min
Entremets mangue-coco
2h 25min
Féroce d'avocat
30min
Crème au lait de coco
15 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 godz.
Gratin de christophine au vivaneau
1h 10min
Glace au coco
4 Std.