Urządzenia i Akcesoria
Granité aux cerises et crème balsamique
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
350 g de cerises dénoyautées, surgelées
-
70 g de sucre glace maison
-
6 c. à café de crème de vinaigre balsamique
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.5 g
Kalorie
354 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts glacés
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Granité amande-citron
10 min
Power bowl de Popeye aux mûres
15 min
"Tzatziki" sucré au melon
12 godz.
Glace Anko
10 godz. 15 min
Mayonnaise sans œuf
10 min
Vacherin griotte-amande
12 godz.
Mousse aux griottes
2 godz. 30 min
Smoothie figue et miel
5 min
Coq au vin
13 godz.
Granité citron vert et thym
3 godz. 10 min
Mousse glacée à la menthe
12 godz.
Mystère cœur chocolat
3 godz. 35 min