Urządzenia i Akcesoria
Granité aux cerises et crème balsamique
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
350 g de cerises dénoyautées, surgelées
-
70 g de sucre glace maison
-
6 c. à café de crème de vinaigre balsamique
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
0.5 g
Kalorie
354 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
20.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Desserts glacés
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Granité au citron
3 godz. 10 min
Sorcières à la figue, aux épices et à la fleur d'oranger
13 godz.
Sorbet à l'orange
12 godz.
Petites crêpes et jus à l'orange
1 godz. 5 min
Granité de pastèque
4 godz. 30 min
Mousse aux griottes
2 godz. 30 min
Tarte printanière
50 min
Granité de pastèque
5 min
Sorbet aux 3 agrumes
1 godz. 35 min
Marsala chaud
15 min
Pavlova à la grenade
3 godz.
JANVIER Îles flottantes pom-Passion - Eric Guérin
4 godz. 30 min