Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 confiseries au caramel, type Carambar
- 20 g de lait
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 100 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1227.6 kJ / 290.9 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Fondant mousseux à la pâte à tartiner chocolat-noisette
30 Min
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 dk
Moelleux aux pommes
50 dk
Mousse au chocolat magique
15 Min
Gaufre quiche
50 dk
Délice au Carambar
2sa 30 dk
Cheesecake chocolat blanc-noix de coco
55 dk
Crémeux de Carambar
2sa 30 dk
Crumble aux pommes, spéculoos, raisins secs
55 dk
Gâteau au chocolat et au mascarpone
35 dk
Mousse au chocolat magique
15 Min
Fondant minute au chocolat
20 dk