Gâteau au caramel
TM5 TM31 TM6

Gâteau au caramel

4.6 (166 ocen)

Składniki

  • 20 confiseries au caramel, type Carambar
  • 20 g de lait
  • 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
  • 100 g de sucre en poudre
  • 3 œufs
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 150 g de farine de blé et un peu pour le moule

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1227.6 kJ / 290.9 kcal
Białko
4.9 g
Węglowodany
26.6 g
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
0.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy