Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 confiseries au caramel, type Carambar
- 20 g de lait
- 150 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 100 g de sucre en poudre
- 3 œufs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 150 g de farine de blé et un peu pour le moule
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1227.6 kJ / 290.9 kcal
- Białko
- 4.9 g
- Węglowodany
- 26.6 g
- Tłuszcz
- 18.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Gâteau aux pommes et au lait concentré
40 min
Les croustouilles
20 min
Iles flottantes aux carambars
1j 20 menit
Roses des sables
45 Min
Barres croustillantes maison
50 menit
Minicookies aux guimauves
55 Min
Cookies choco-speculoos
30 min
Saucisson au chocolat blanc
5 Std. 15 Min
Crémeux de Carambar
2j 30 menit
Cookie géant
40 min
Moelleux aux pommes
1j
Fondant minute au chocolat
20 min