Farfalle asparagi, pancetta e zafferano

Farfalle asparagi, pancetta e zafferano

4.7 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di scalogno
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di asparagi verdi sottili, puliti e a pezzi (2 cm circa)
    300 g
  • di cubetti di pancetta dolce (0.5 cm)
    130 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di acqua
    700 g
  • di pasta secca tipo farfalle (cottura 12 min.) di ottima qualità
    350 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 475 kcal / 1987 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 68 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...