
Urządzenia i Akcesoria
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di scalogno30 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di asparagi verdi sottili, puliti e a pezzi (2 cm circa)300 g
-
di cubetti di pancetta dolce (0.5 cm)130 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di acqua700 g
-
di pasta secca tipo farfalle (cottura 12 min.) di ottima qualità350 g
-
di zafferano in polvere1 bustina
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
475 kcal /
1987 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
68 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria