Penne con le cozze

Penne con le cozze

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    3 rametti
  • di cozze fresche, pulite
    1000 g
  • di acqua
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di aglio
    1 spicchio
  • di acqua fino a raggiungere 700 g di liquidi
    400 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca tipo penne rigate di ottima qualità
    350 g
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 465 kcal / 1945 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...