
Urządzenia i Akcesoria
Pasta e piselli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)30 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di cipolla30 g
-
di pancetta di maiale a cubetti100 g
-
di piselli surgelati350 g
-
di acqua700 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di dado per brodo vegetale1 cucchiaio
-
di pasta secca tipo ditalini rigati350 g
-
di pepe1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
525 kcal /
2197 kJ
Białko
22 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
74 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pasta
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria