Spaghetti aglio, olio e peperoncino

Spaghetti aglio, olio e peperoncino

4.3 55 ocen
Przygotowanie 7 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo (opcjonalnie) le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchi di aglio
    3
  • peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
    1
  • di olio extravergine di oliva
    80 g
  • di acqua
    750 g
  • di sale
    1 - 1 ½ cucchiaino
  • di spaghetti
    350 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 466 kcal / 1950 kJ
Białko 9.7 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 63.5 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...