Spaghetti aglio, olio e peperoncino
TM31 TM5

Spaghetti aglio, olio e peperoncino

4.3 (49 ocen)

Składniki

  • 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 750 g di acqua
  • 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
  • 350 g di spaghetti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1950 kJ / 466 kcal
Białko
9.7 g
Węglowodany
63.5 g
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy