彩椒松阪肉
TM6 TM5

彩椒松阪肉

4.0 (8 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 15 克 薑 ,切絲
  • 200 克 松阪肉 ,切片(約0.5公分厚)
  • 150 克 綜合甜椒 ,切條(寬約1公分)
  • 15 克 醬油
  • 60 克 原味腰果

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1435.7 kJ / 343.2 kcal
Białko
15.8 g
Węglowodany
10.1 g
Tłuszcz
27.2 g
Tłuszcz nasycony
8208.9 g
Błonnik
2 g
Sód
410.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy