彩椒松阪肉

彩椒松阪肉

4.0 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切絲
    15 克
  • 松阪肉 切片(約0.5公分厚)
    200 克
  • 綜合甜椒 切條(寬約1公分)
    150 克
  • 醬油
    15 克
  • 原味腰果
    60 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 410.5 mg
Białko 15.8 g
Kalorie 1435.7 kJ / 343.2 kcal
Tłuszcz 27.2 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 8208.9 g
Węglowodany 10.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...