Urządzenia i Akcesoria
野菇雞湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切片15 克
-
新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊200 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水200 克
-
水1300 克
-
枸杞10 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
香油 (opcjonalnie)5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.6 g
Kalorie
646.4 kJ /
154.6 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan