野菇雞湯

野菇雞湯

4.7 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 (如:鴻喜菇、 雪白菇和杏鮑菇),切塊
    200 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊 ( 約3公分),以熱水川 燙去除血水
    200 克
  • 1300 克
  • 枸杞
    10 克
  • 依個人口味調整
    1 茶匙
  • 香油 (opcjonalnie)
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.6 g
Kalorie 646.4 kJ / 154.6 kcal
Tłuszcz 48 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...