Urządzenia i Akcesoria
雞爪凍
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz. 50 min
1 完整食譜
Składniki
-
水1500 克
-
雞爪 剪去指尖500 克
-
薑 切片15 克
-
蒜頭15 克
-
新鮮辣椒 (任何種類) 切段(約5公分)1 枝
-
八角3 顆
-
冰糖50 克
-
滷包1 個
-
米酒50 克
-
醬油100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Sód
5522.4 mg
Białko
113 g
Kalorie
6208.8 kJ /
1485.3 kcal
Tłuszcz
71.1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
603.1 g
Węglowodany
81.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
夏日開胃菜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan