花椰菜濃湯

花椰菜濃湯

4.0 13 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 洋蔥 切塊
    30 克
  • 綠色花椰菜
    100 克
  • 蘋果 去皮、切塊
    30 克
  • 250 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉 少許,依個人喜好調整

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2 g
Kalorie 290 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...