Urządzenia i Akcesoria
花椰菜濃湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
洋蔥 切塊30 克
-
綠色花椰菜100 克
-
蘋果 去皮、切塊30 克
-
水250 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉 少許,依個人喜好調整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
290 kJ /
70 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小酒館私房菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan