Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 克 薑 ,去皮,切絲
- 5 克 乾香菇 ,預先泡軟後擠乾,切小丁(約0.5公分)
- 5 克 油
- 450 克 絲瓜 ,去皮,剖半後去籽,切條(約1公分)
- 500 克 水
- 120 克 麵線 (可先以水沖洗去除鹽份)
- 枸杞 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1166.2 kJ / 279 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 54 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Błonnik
- 4.8 g