![Mango pudding Mango pudding](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A09E0502-CAE7-4426-9EC4-4A00D15CB9F3/Derivates/7284514f-7afd-48e0-9f31-c07470b581b7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 gelatine leaves (see Tips)
- cold water, for soaking
- 30 g white sugar
- 600 g mango (see Tips)
- 160 g evaporated milk
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 505.7 kJ / 120.4 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 20.2 g
- Tłuszcz
- 2.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 32.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mantou buns
1 godz. 30 min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min
Japanese Cheesecake (Anna) Metric
6h 15min
Coconut and Osmanthus Jelly
3hod. 20min
Pineapple buns
9u. 50min
Fraisier sponge
30 Std.
Fig and walnut ice cream
8 Std. 40 Min
Red bean ice cream
29h 50min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Egg Tarts
50 min
Spanish flan
7h 55 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min