
Urządzenia i Akcesoria
Tomatensugo
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 Schraubgläser
Składniki
-
Wasser600 g
-
Tomaten1250 g
-
Staudensellerie180 g
-
Thymian, frisch abgezupft6 - 8 Stängel
-
Oregano, frisch abgezupft5 Stängel
-
frische Lorbeerblätter2
-
Salz (10 g)2 TL
-
schwarze Pfefferkörner10
-
brauner Zucker20 g
-
Zwiebeln halbiert220 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl20 g
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Kalorie
163 kcal /
678 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy