Urządzenia i Akcesoria
Kalbsbries mit Weißweinsauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Kalbsbries1000 g
-
Wasser davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken850 g
-
Essig750 g
-
Eiswürfel zum Abschrecken
-
Frühlingszwiebeln in Stücken (2-3 cm)300 g
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl30 g
-
Salz1 - 2 Prisen
-
Pfeffer1 - 2 Prisen
-
Weißwein, trocken100 g
-
Sahne100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
25 g
Kalorie
2280 kJ /
545 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Damals. Heute. Für immer.
50 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rotkraut
1 godz.
Gans mit Maroni-Apfel-Fülle und Gemüse
5 godz.
Supplì alla romana
4 godz. 15 min
Sauerbratenragout
49 godz.
Mosaik-Lachs
7 godz. 30 min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Gebackener Grießstrudel "Schokobanane"
1 godz. 15 min
Marillen-Blätterteig-Tartelettes mit Vanilleeis
5 godz. 30 min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 godz. 15 min
Geschmortes Kalbsragout
2 godz. 10 min
Lammragout
1 godz. 45 min