Mussels in Cream and White Wine Sauce

Mussels in Cream and White Wine Sauce

4.4 38 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • fresh parsley leaves to taste
    10 - 15 sprigs
  • garlic cloves to taste
    1 - 2
  • onions quartered
    220 g
  • extra virgin olive oil
    45 g
  • fresh mussels scrubbed and debearded (see tip)
    1000 g
  • dry white wine
    150 g
  • fine sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • double cream
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 456.4 kcal / 1909.3 kJ
Białko 31.1 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 16.6 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Sód 759.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...