Urządzenia i Akcesoria
Tom Yum with Prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves and stems, cut in pieces8 sprigs
-
fresh Thai basil10 leaves
-
fresh green chilli1
-
fresh red chilli deseeded1
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
shallots halved240 g
-
olive oil20 g
-
fresh lemon grass outer tough layers discarded, squashed and bruised2 stalks
-
800 g liquid vegetable stockchicken stock800 g
-
fish sauce50 g
-
100 g shiitake mushrooms, fresh, halvedoyster mushrooms, fresh halved100 g
-
large raw prawns, peeled250 g
-
lime juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.2 g
Kalorie
470 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Korma
40 min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35 min
Seafood Laksa
25 min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Beef Rendang
2 godz. 30 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Thai Mussels
25 min
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30 min
Green Curry Chicken
55 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min