Urządzenia i Akcesoria
Tom Yum with Prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves and stems, cut in pieces8 sprigs
-
fresh Thai basil10 leaves
-
fresh green chilli1
-
fresh red chilli deseeded1
-
garlic cloves4
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
shallots halved240 g
-
olive oil20 g
-
fresh lemon grass outer tough layers discarded, squashed and bruised2 stalks
-
800 g liquid vegetable stockchicken stock800 g
-
fish sauce50 g
-
100 g shiitake mushrooms, fresh, halvedoyster mushrooms, fresh halved100 g
-
large raw prawns, peeled250 g
-
lime juice30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.2 g
Kalorie
470 kJ /
112 kcal
Tłuszcz
4.5 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Keralan Fish Curry
30 min
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Thai-style Fish Baked in Banana Leaves with Mixed Salad
1 godz.
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Thai Steamed Salmon Parcels
45 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Hot and Sour Prawn Soup
15 min
Prawn Curry
30 min
Green Curry Chicken
55 min