
Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Hummus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Wasser700 g
-
Salz2 TL
-
Rote Bete, roh mit Schale250 g
-
Knoblauchzehen2
-
Kichererbsen (425 g)1 Dose
-
Tahin40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Olivenöl40 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
279 kcal /
1169 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
1544 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy