Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Hummus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Wasser700 g
-
Salz2 TL
-
Rote Bete, roh mit Schale250 g
-
Knoblauchzehen2
-
Kichererbsen (425 g)1 Dose
-
Tahin40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Olivenöl40 g
-
Cayenne-Pfeffer2 Prisen
-
Kreuzkümmel, gemahlen1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1544 mg
Białko
9 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1 godz. 15 min
Bärlauch-Hummus
15 min
Hummus
20 min
Hummus
10 min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 min
Möhren-Hummus
50 min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Avocado-Bohnen-Hummus
10 min
Hummus von Rote Bete
15 min
Paprika-Hummus
10 min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1 godz.
Rote-Bete-Kichererbsen-Salat
15 min