Spinat-Pesto

Spinat-Pesto

4.6 292 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Glas

Składniki

  • Pecorino in Stücken
    60 g
  • Walnusshälften
    30 g
  • Rosine
    30 g
  • Babyspinat, frisch
    100 g
  • Schalotte halbiert
    1
  • Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken
    140 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    4 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Glas

Białko 27 g
Kalorie 9078 kJ / 2167 kcal
Tłuszcz 211 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...