Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Glas
Składniki
-
Pecorino in Stücken60 g
-
Walnusshälften30 g
-
Rosine30 g
-
Babyspinat, frisch100 g
-
Schalotte halbiert1
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bedecken140 g
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer4 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Glas
Białko
27 g
Kalorie
9078 kJ /
2167 kcal
Tłuszcz
211 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10 min
Auberginen-Tomaten-Pesto
25 min
Tomaten-Pesto
10 min
Pinienkern-Schnittlauch-Pesto
10 min
Spinat-Mandel-Pesto
10 min
Fenchelpesto
10 min
Rucolapesto
10 min
Walnuss-Pesto
10 min
Möhren-Rucola-Pesto
10 min
Pesto mit Rucola und Chili
5 min
Pesto mit Basilikum
5 min
Paprika-Pesto
40 min