Urządzenia i Akcesoria
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
red pepper (approx. 1 pepper) deseeded, cut in pieces (4 cm)150 g
-
garlic cloves2
-
plum tomatoes cut in pieces (4 cm)200 g
-
scotch bonnet chillis (opcjonalnie)1 - 2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)50 g
-
red onions quartered300 g
-
tomato purée150 g
-
vegetable oil100 g
-
dried mixed herbsdried thyme½ Tbsp
-
curry powder½ Tbsp
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
all purpose seasoning e.g. Maggi liquid seasoning20 g
-
fine sea salt½ Tbsp
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
644.9 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
859.4 kJ /
205.4 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Festive Camembert Wreath
1 godz. 50 min
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 min
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Brak ocen
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
Jollof Rice
1 godz. 20 min
Spicy Honey
10 min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Traditional minestrone
45 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 godz. 10 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min