Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm)500 g
-
lemon thin peelings of skin½
-
olive oil35 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
carrots cut in pieces300 g
-
red pepper cut in pieces150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
wild rice200 g
-
water1000 g
-
cream100 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
cornflour20 g
-
fresh chives finely chopped15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47.7 g
Kalorie
2616 kJ /
625 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Honeyed Chicken
25 min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45 min