Urządzenia i Akcesoria
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm)500 g
-
lemon thin peelings of skin½
-
olive oil35 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
carrots cut in pieces300 g
-
red pepper cut in pieces150 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
wild rice200 g
-
water1000 g
-
cream100 g
-
wholegrain mustard2 tsp
-
cornflour20 g
-
fresh chives finely chopped15 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
47.7 g
Kalorie
2616 kJ /
625 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Greek Style Pork Stew
30 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ Sauce
40 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Meatballs with Rice, Peppers and Curry Sauce
45 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min