Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce

Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce

4.2 128 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • chicken breast fillets, skinless cut in strips (1 cm)
    500 g
  • lemon thin peelings of skin
    ½
  • olive oil
    35 g
  • fine sea salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • sweet paprika
    1 tsp
  • carrots cut in pieces
    300 g
  • red pepper cut in pieces
    150 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • wild rice
    200 g
  • water
    1000 g
  • cream
    100 g
  • wholegrain mustard
    2 tsp
  • cornflour
    20 g
  • fresh chives finely chopped
    15 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 625 kcal / 2616 kJ
Białko 47.7 g
Tłuszcz 25.2 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...