Wersje kompatybilne
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de lait
- 300 g de sucre en poudre
- 300 g de sirop de glucose
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 301.8 kJ / 71.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Macarons chocolat-caramel
2h 30min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Décors en pâte d'amande
35min
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Sucre glace
5min
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min
Eclairs caramel beurre salé
24h
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Macarons au café
24h
Meringues à aromatiser
3h 30min
Meringue classique
3h 25min
Macarons au chocolat
24h