Urządzenia i Akcesoria
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
50 morceaux
Składniki
-
1000 g de lait
-
300 g de sucre en poudre
-
300 g de sirop de glucose
-
100 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 morceau
Białko
0.7 g
Kalorie
301.8 kJ /
71.7 kcal
Tłuszcz
1.9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Le macaron caramel
1 godz. 50 min
Guimauves à la fraise
3 godz. 35 min
Sucre glace
5 min
Nougatine aux cacahuètes
1 godz. 30 min
Meringues à aromatiser
3 godz. 30 min
Meringue italienne
30 min
Meringue classique
3 godz. 25 min
Orange givrée
12 godz.
Glace caramel au beurre salé
12 godz.
Glace à la vanille
12 godz.
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Petits oursons guimauve-chocolat
4 godz.