Wersje kompatybilne
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de lait
- 300 g de sucre en poudre
- 300 g de sirop de glucose
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 301.8 kJ / 71.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Poudre de caramel
1 godz.
Pâtes de fruit à la fraise
2u. 35min
Petits chocolats
3h 20min
Poudre au caramel
1 godz.
Truffes au chocolat et au caramel au beurre salé
12h 30min
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24h 10min
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Pâte à tartiner au pain d'épices
15 Min
Meringues à aromatiser
3 godz. 30 min
Toffees au caramel
2 godz.
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Saucisson au chocolat blanc
5h 15min