
Urządzenia i Akcesoria
Gefüllte Auberginen mit Safran und Granatapfel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 Portionen
Składniki
Gefüllte Auberginen
-
Auberginen3
-
Olivenöl80 g
-
Salz2 Prisen
-
Bulgur100 g
-
Wasser250 g
-
Frühlingszwiebeln in Stücken50 g
-
rote Paprika in Stücken100 g
Joghurtdressing und Fertigstellung
-
Zitronensaft, frisch gepresst30 g
-
Olivenöl50 g
-
Safran1 TL
-
Knoblauchzehe1
-
Griechischer Joghurt (10% Fett)180 g
-
Granatapfelkerne50 g
-
Pinienkerne, geröstet30 g
-
Basilikumblätter, frisch20 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
395 kcal /
1653 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Persien lädt ein
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy