Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di aneto fresco, le foglioline
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 350 g di riso basmati (cottura 10-12 minuti)
- 400 g di baby fagioli verdi di Lima, surgelati
- 1 cucchiaino di pistilli di zafferano
- 30 g di olio vegetale
- 200 g di Feta, sbriciolato
- 50 g di chicchi di melograno
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1656 kJ / 395 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pentolata di riso e zucca
50 dk
Insalata di riso integrale
55 min
Zuppa di farina e Gruviera
1j 15 menit
Insalata di riso venere con fagioli rossi, peperoni e maiale al peperoncino
2sa 30 dk
Smoothie agli spinaci, banana e ananas
10min
Menù: Asparagi, riso al Parmigiano Reggiano e zabaione; Sorbetto ai frutti rossi (Bimby Friend)
1h
Riso con piselli e ragù
50 dk
Pasta al forno con seitan e carciofi
1h 10 min.
Riso integrale alla cantonese
1h 20min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40 min
Riso con pollo e verdure
30 min
Riso basmati con zucchine, pepe e coriandolo
35 min