Bocconcini di agnello dorati
TM6

Bocconcini di agnello dorati

3.0 (3 oceny)

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
    lub 20 g di olio di oliva
  • 250 g di carne di agnello in bocconcini senza nervi (3-4 cm), asciugata su carta assorbente
  • sale a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze
na 250 g
Kalorie
2784 kJ / 665 kcal
Białko
47 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
52 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Błonnik
0 g
Sód
188 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy