Baccalà croccante con friarielli piccanti
TM6 TM5 TM31

Baccalà croccante con friarielli piccanti

3.9 (7 ocen)

Składniki

Friarielli piccanti

  • 1 spicchio di aglio
  • 2 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di friarielli, puliti
  • 1 pizzico di sale

Baccalà

  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 200 g di latte freddo
  • 1 cucchiaino di lievito istantaneo per torte salate
  • 1 pizzico di sale
  • olio di arachidi q.b.
  • 600 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1881.7 kJ / 449.7 kcal
Białko
36.1 g
Węglowodany
31.7 g
Tłuszcz
18.8 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Błonnik
2.3 g
Sód
22.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy