Baccalà croccante con friarielli piccanti

Baccalà croccante con friarielli piccanti

3.9 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Friarielli piccanti
  • spicchio di aglio
    1
  • di acciughe sott'olio sgocciolati
    2 filetti
  • peperoncino secco piccante
    1
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di friarielli puliti
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
Baccalà
  • spicchio di aglio
    1
  • di farina tipo 00
    150 g
  • uovo
    1
  • di latte freddo
    200 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    1 cucchiaino
  • di sale
    1 pizzico
  • olio di arachidi q.b.
  • di baccalà ammollato e dissalato a pezzi (3 cm circa)
    600 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 449.7 kcal / 1881.7 kJ
Białko 36.1 g
Tłuszcz 18.8 g
Węglowodany 31.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Sód 22.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...