Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 heads cauliflower, large, cut in florets (approx. 36 oz), divided
- 10 fresh sage leaves, plus extra to garnish
-
5
sprigs fresh marjoram, leaves only
lub 1 tsp dried marjoram - 5 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 5 oz stale bread, cubed (2 in.)
- 4 garlic cloves
- 6 oz red onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 2 oz extra virgin olive oil
- 2 tsp salt, plus extra to season, to taste
- 2 tsp freshly ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 8 oz chicken livers
-
8
oz turkey broth
lub 8 oz chicken broth -
4
oz Madeira wine
lub 4 oz sherry
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 573 kJ / 137 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 566 mg
Alternatywne przepisy
Steamed Shrimp
20 Min
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35min
Light Blue Dyed Eggs
55min
Cauliflower Steaks
45min
Purple Cabbage with Pecan Salad
15 min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Orange, Ginger, Walnut and Cranberries Bundt Cake
1h 30min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min