Urządzenia i Akcesoria
Fish fingers with tomato sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
beer200 g
-
flour120 g
-
garlic powder½ tsp
-
dried parsley½ tsp
-
dried yeast1 tsp
-
fine salt1 tsp
-
cod fillets, skinless and boneless, cut into sticks (2 x 6 cm) (see tip)500 g
-
olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar (opcjonalnie)½ tsp
-
baking soda1 pinch
-
oil for frying300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.16 g
Kalorie
1321 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
10.44 g
Błonnik
2.06 g
Węglowodany
26.43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kids zone
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Baked Chicken Nuggets
1 godz. 15 min
Crispy Breaded Fish
35 min
Fish and Chips
30 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Summer Bolognese Bowl
45 min
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1 godz. 35 min
Hawaiian Chicken Burger
50 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 godz. 50 min
Chickpea and Ham Balls
35 min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1 godz. 50 min
Cloud Eggs
20 min
Tomato Basil Chicken Quiche
1 godz.