Urządzenia i Akcesoria
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
lemons preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)1 - 2
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
salt divided¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
4 white fish fillet, (4-7 oz each, max of 28 oz)Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed7 oz
-
fresh flat leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water18 oz
-
potatoes peeled, sliced (⅛ in. thick)14 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1721 kJ /
412 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 dk
Asparagus Cream Soup
25 dk
Cod with Citrus Butter
50 dk
Meatballs with Tomato Sauce
45 dk
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2sa 55 dk
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
1sa
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 dk
Salmon and Lemon Rice Salad
40 dk
Mediterranean Chicken with Olives
35 dk
Vegetable Soup
35 dk
Kalamata Tapenade
5 dk
Tomato Basil Soup
40 dk