Urządzenia i Akcesoria
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
lemons preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)1 - 2
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
salt divided¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
4 white fish fillet, (4-7 oz each, max of 28 oz)Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed7 oz
-
fresh flat leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water18 oz
-
potatoes peeled, sliced (⅛ in. thick)14 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1721 kJ /
412 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sangria
10min
Cod with Citrus Butter
50min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Shrimp Scampi
40min
Mushroom Risotto
30min
Shrimp & Crab Linguine
25min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40min
Salmon Tartare
10min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55min
Baked Spinach and Eggs
35min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min