![Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBF5ED84-9230-4225-B1F3-03E7D4822413/Derivates/61746E86-56A0-4FF7-B046-44E00C873F1C.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 1 - 2 lemons, preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)
-
4
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
lub 4 white fish fillet (any type of white fish, (4-7 oz each, max of 28 oz) - 7 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 18 oz water
- 14 oz potatoes, peeled, sliced (⅛ in. thick)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1721 kJ / 412 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Mushroom Risotto
30 Min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 Min
Asparagus with Cashew Cream
20 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Garlic Shrimp
35min