
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil2 ½ oz
-
salt divided¾ tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
lemons preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)1 - 2
-
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)4
-
mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed7 oz
-
fresh flat leaf parsley leaves only6 sprigs
-
water18 oz
-
potatoes peeled, sliced (⅛ in. thick)14 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
412 kcal /
1721 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
19 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Basil Pesto
10 min
Cauliflower Gratin
55 min
Shrimp Sauté
25 min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Mushroom Risotto
30 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 min