Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
TM5 TM6

Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 2 ½ oz extra virgin olive oil
  • ¾ tsp salt, divided
  • ½ tsp ground black pepper, divided
  • 1 - 2 lemons, preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)
  • 4 Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
    lub 4 white fish fillet (any type of white fish, (4-7 oz each, max of 28 oz)
  • 7 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed
  • 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
  • 18 oz water
  • 14 oz potatoes, peeled, sliced (⅛ in. thick)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1721 kJ / 412 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
2.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy