Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, divided
- ½ tsp ground black pepper, divided
- 1 - 2 lemons, preferably organic, zest (2 tbsp) and juice (approx 2 oz)
-
4
Mahi-mahi fillets (4-7 oz each, max of 28 oz)
lub 4 white fish fillet (any type of white fish, (4-7 oz each, max of 28 oz) - 7 oz mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery, turnips), cut into pieces as needed
- 6 sprigs fresh flat leaf parsley, leaves only
- 18 oz water
- 14 oz potatoes, peeled, sliced (⅛ in. thick)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1721 kJ / 412 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.6 g
Alternatywne przepisy
Cream of Asparagus Soup
15min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Cauliflower Gratin
55 min
Stuffed Vegetables
1h 20min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50 Min
Mushroom Risotto
30 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min