Urządzenia i Akcesoria
Nicoise Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
tuna steaks (1 in. thick)16 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®2 tbsp
-
extra virgin olive oil3 oz
-
shallots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
white wine vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
anchovies, preserved in olive oil to taste2 - 4
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
water20 oz
-
large eggs4
-
fingerling potatoes sliced in rounds (¼ in.)10 oz
-
dried parsley½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
French green beans trimmed6 oz
-
romaine lettuce (approx. 9 oz)
-
cherry tomatoes halved15 - 20
-
1 jar pitted Kalamata olives, drained, to tasteNicoise olives drained, to taste1 jar
-
red onion thinly sliced into half moons½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Green Bean Gremolata
25 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Steamed Cod Over Greens
40 min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min