Urządzenia i Akcesoria
Nicoise Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
tuna steaks (1 in. thick)16 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®2 tbsp
-
extra virgin olive oil3 oz
-
shallots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
white wine vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
anchovies, preserved in olive oil to taste2 - 4
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
water20 oz
-
large eggs4
-
fingerling potatoes sliced in rounds (¼ in.)10 oz
-
dried parsley½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
French green beans trimmed6 oz
-
romaine lettuce (approx. 9 oz)
-
cherry tomatoes halved15 - 20
-
1 jar pitted Kalamata olives, drained, to tasteNicoise olives drained, to taste1 jar
-
red onion thinly sliced into half moons½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 Std. 20 Min
Crown Roast of Lamb
1 Std. 40 Min
Soubise Sauce
30 Min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Baked Mushroom Empanadas
1 Std. 50 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 Min
Spicy Asian Snow Peas
25 Min
Cioppino
55 Min
Green Chili Deviled Eggs
40 Min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 Min