Urządzenia i Akcesoria
Nicoise Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
tuna steaks (1 in. thick)16 oz
-
liquid aminos, e.g. Bragg®2 tbsp
-
extra virgin olive oil3 oz
-
shallots in pieces2 oz
-
garlic clove1
-
white wine vinegar1 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
anchovies, preserved in olive oil to taste2 - 4
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
water20 oz
-
large eggs4
-
fingerling potatoes sliced in rounds (¼ in.)10 oz
-
dried parsley½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
French green beans trimmed6 oz
-
romaine lettuce (approx. 9 oz)
-
cherry tomatoes halved15 - 20
-
1 jar pitted Kalamata olives, drained, to tasteNicoise olives drained, to taste1 jar
-
red onion thinly sliced into half moons½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45 min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
45 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min